VLASTITA ROBNA MARKA

Od proizvodnje do polica. Želite li stvoriti vlastiti brend ili nadopuniti postojeći te istovremeno maksimalno iskoristiti svoje proizvode,
prepustite brige tvrtki koja je vješta u tim područjima.
Zigante tartufi je vaša prava adresa.

down
Cijeli-tartufi-25-50g

Sada imate priliku voditi prehrambene trendove s inovativnošću proizvoda i visokokvalitetnom proizvodnjom za vaš vlastiti brend. Tvrtka Zigante sastoji se od 1600 m2 proizvodnog prostora te dodatnih 2000 m2 skladišnog prostora. Uz najmodernije automatizirane strojeve nove generacije, Zigante tartufi je zasigurno vodeća tvrtka za uslugu pripreme i finalizacije potpuno gotovog proizvoda s bogatim izborom sirovina, receptura, omota, etiketiranja, pakiranja i brze isporuke uz svu popratnu dokumentaciju (usluga od vrata do vrata).

DOBRO JE ZNATI
Zigante tartufi je odobren od strane FDA kao proizvođač hrane i certificiran s Međunarodnim istaknutim standardom (IFS). Uz naše moderne tehnike pripreme, sve što radimo proizvodi se u sigurnom okruženju što nas u konačnici potvrđuje kao partnera kojem možete vjerovati.

ZAŠTO VLASTITA ROBNA MARKA?
Vlastita robna marka može vam pomoći da postanete profitabilni i povećate svoju zaradu. Više ne morate brinuti o proizvodnom kapacitetu, dizajnu etikete ili pakiranju, jer mi sve to možemo učiniti za vas.

MOŽETE ODABRATI:

  • OBLIK BOCE
  • DIZAJN ETIKETE
  •  GRAMAŽU
  • RECEPTURU
  • AMBALAŽU
  • KARTONSKU AMBALAŽU

A CERTIFIKATI?
Također pružamo i analize za proizvod: mikrobiološke, senzorne, kemijske analize, analize bez glutena, GMO potvrde. U mogućnosti smo dobiti zdravstveni certifikat, veterinarski certifikat, halal ili košer ako kupac to zatraži.

Odaberite iz široke ponude ambalaže, onu koja će najbolje odgovarati Vašem proizvodu. Naručite ambalažu s Vašim
personaliziranim dizajnom ili prepustite našem stručnom timu da izradi dizajn etiketa po Vašoj želji.