Istarski salamin s tartufom

9.99 

Opis proizvoda

Tradicionalna istarska suha kobasica dopunjena crnim tartufima. Najčešće se poslužuje kao predjelo uz domaći kruh, sir s tartufima i čašu istarske malvazije.
Čuvati na temperaturi od +4°C do +8°C.

Svinjsko meso, svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, crni ljetni tartuf (Tuber aestivum Vitt.) 1%, suncokretovo ulje, dekstroza, ekstrakti začina, antioksidans (e301), arome, starter kultura, konzervans (E250).
Prosječna nutritivna vrijednost 100g
Energija: 1670 Kj / 402 Kcal
Masti: 31,8 g
Od toga zasićene masne kiseline: 12,5 g
Ugljikohidrati: 1,0 g
Od toga sećer: 0,2 g
Bjelančevine: 28 g
Sol: 4,2 g

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top