Professional line

Naša misija je obogatiti ponudu naših partnera cijenjenim istarskim tartufom, posebice u HoReCa kanalu prodaje. Godine iskustva u vođenju našeg Restorana Zigante, daju nam uvid u potrebe i sam proces poslovanja ugostiteljskih objekata.

down
Ho.Re.Ca.

Zigante tartufi d.o.o je vodeća kompanija za

Procesiranje i prodaju tartufa
na hrvatskom tržištu

Naša misija je obogatiti ponudu naših partnera cijenjenim istarskim tartufom, posebice u HoReCa kanalu prodaje. Godine iskustva u vođenju našeg Restorana Zigante, daju nam uvid u potrebe i sam proces poslovanja ugostiteljskih objekata. S tim na umu posvećujemo posebnu pažnju HoReCa kanalu te svoju ponudu i proizvode prilagođujemo željama i potrebama kupaca. Lidersku poziciju na tržištu izgradili smo ulaganjima u distribucijske mreže i inovativnim prilagođavanjem naših proizvoda novonastalim trendovima u konzumaciji hrane.

HoReCa zauzima titulu kao jedan od najbrže rastućih sektora u Europi, u skladu s time prilagodili smo naše linije proizvoda da obogate svaku ponudu ugostiteljskog objekta.  Uzimajući u obzir da je Hrvatska popularna turistička destinacija, posvećujemo posebnu pažnju autentičnosti i kvaliteti naših proizvoda jer nam je bitno da naši HoReCa kupci dobivaju samo najbolje.

Veliki naglasak želimo staviti na prvoklasni sviježi tartuf koji je dio HoReCa ponude te koji je uvijek dostupan sezonski tijekom cijele godine. Riban sviježi tartuf podići će kvalitetu svakog jela dostojnog restorana.

Nastojimo iz dana u dan poboljšavati naš rad te pružati kvalitetnu uslugu našim partnerima kako bi zadovoljili i najzahtjevnije gurmane.

Poslužite svojim gostima luksuz kakav samo okus istarskog tartufa može ostvariti.

Kontaktiraj nas