Pečeni krumpir s crnim sjeckanim tartufima

Pečeni krumpir s crnim sjeckanim tartufima

Oven roasted potatoes with Chopped Black Truffles

 srednje zahtjevno    35 min    4 osobe

Priprema:

Krumpire oguliti, oprati i zarezati po širini. Sjeckanim crnim tartufom napuniti proreze, posoliti, popapriti i premazati s 30 g otopljenog maslaca. Krumpire pojedinačno umotati u aluminijsku foliju i peći u pećnici 30 minuta na 175 °C (347* F). U vrelu tavu izliti bijelo vino, dodati preostale sjeckane tartufe, ulje iz teglice i maslac. Kuhati da se sastojci sjedine i time preliti krumpire.

4 osobe

Sastojci:
600 g Krumpir
90 g Sjeckani crni tartufi
60 ml Maslinovo ulje s okusom crnog tartufa
po želji Sol
po želji Papar
70 g Maslac
150 ml Bijelo vino

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-07-20T10:17:29+02:00

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top