Njoki s tartufima i vrganjima

Njoki s tartufima i vrganjima

Truffle and Porcini Gnocchi

 srednje zahtjevno    15 min    4 osobe

Priprema:

U kipućoj slanoj vodi skuhati njoke. Povrtni temeljac zagrijati u tavi, dodati vrganje, tartufe i prokuhati dvije minute. Kuhane njoke ubaciti u tavu, promiješati da se sastojci sjedine, servirati, i na kraju naribati sir Grana Padano.

4 osobe

Sastojci:
500 g Njoki
150 g Povrtni temeljac
130 g Tartufi i vrganji
40 g Maslac
po želji Sol
po želji Papar
40 g Grana padano

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-07-20T11:03:52+02:00

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top