Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Kozice u tempuri sa začinom crnog tartufa i čipsom s tartufima

Kozice u tempuri sa začinom crnog tartufa i čipsom s tartufima

Kozice u tempuri sa začinom crnog tartufa i čipsom s tartufima

 srednje zahtjevno    25 min    4 osobe

Priprema:

Priprema tempure: Glatko brašno, gustin i malo soli miješati u posudi uz dodavanje hladne vode dok se sastojci ne sjedine. Repove kozica umakati u tempuru i pržiti u vrućem dubokom ulju, tri minute na 180 °C (356 F).
Holandez umak: Pripremiti dvije posude. U donju staviti vodu, lagano ju zagrijati na kuhalu, poklopiti drugom posudom, ubaciti dva žumanjka, sol, nekoliko kapi limuna i kuhati na pari miješajući da se sastojci sjedine. Lagano dodavati rastopljeni maslac, nastaviti miješati dok se umak ne počne zgušnjavati. Pržene kozice servirati s holandez umakom, čipsom i začinom od crnog tartufa.

osobe
Sastojci:

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-06-02T12:36:45+02:00

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top