Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Jaje na oko s perlama crnog tartufa

Jaje na oko s perlama crnog tartufa

Jaje s perlama od tartufa

 srednje zahtjevno    7 min    4 osobe

Priprema:

U blago zagrijanu tavu uliti maslinovo ulje, dodati jaja i lagano ih peći na temperaturi od 60 do 70 °C (140 F – 158 F) 6 – 7 minuta. Servirati te na svako jaje dodati perle od tartufa i sol s tartufima.

osobe
Sastojci:

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-05-19T14:07:24+02:00

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top