Istarski fuži s tartufatom

Istarski fuži s tartufatom

Istrian pasta (_fuži_) with Tartufata

 srednje zahtjevno    15 min    4 osobe

Priprema:

Na laganoj vatri otopiti maslac. Dodati brašno, promiješati, preliti povrtnim temeljcem pa dodati sol i papar. Fuže prethodno kuhane u slanoj vodi al dente dodati u umak i kratko prokuhati. Na kraju dodati tartufatu uz lagano miješanje i povrh svega naribati sir Grana Padano.

4 osobe

Sastojci:
30 g Maslac
30 g Glatko brašno
200 ml Povrtni temeljac
po želji Sol
po želji Papar
500 g Istrski fuži
80 g Tartufata
45 g Grana Padano

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-07-23T13:25:13+02:00

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top