Fritaja s bijelim liofiliziranim tartufima

Fritaja s bijelim liofiliziranim tartufima

Frittata - scrambled eggs with White Lyophilized Truffles

 srednje zahtjevno    20 min    4 osobe

Priprema:

Jaja izmutiti s pola teglice svježih liofiliziranih tartufa, posoliti i popapriti. Preostale liofilizirane bijele tartufe namočiti u 0,5 dl vode. U blago zagrijanu tavu uliti maslinovo ulje i jaja s iofioliziranim bijelim tartufima te ih postupno mješati dok se ne pretvore u gustu kremastu masu. Dodati maslac s tartufima i mješati dok se sastojci ne sjedine. Servirati i dekorirati prethodno namočenim liofiliziranim tartufima.

4 osobe

Sastojci:
8 Jaja
po želji Sol
po želji Papar
2 g Liofilizirani bijeli tartufi – sjeckani
0,5 ml Voda
0,5 ml Ekstra djevičansko maslinovo ulje Istarska Bjelica
80 g Maslac s bijelim tartufom

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-07-20T10:09:34+02:00

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top