File bijele ribe u umaku od tartufa i maslina

File bijele ribe u umaku od tartufa i maslina

White fish fillet in Truffle and olive sauce

 srednje zahtjevno    20 min    4 osobe

Priprema:

U zagrijanu tavu s maslinovim uljem položiti filete bijele ribe (na kožu). Peći dok ne dobiju zlatnu boju, okrenuti, dodati maslac i na kraju riblji temeljac. Kuhati dvije minute te dodati tartufe i masline. Umak na kraju prokuhati još tri minute da se okusi i mirisi sjedine te servirati.

4 osobe

Sastojci:
50 ml Maslinovo ulje
4 File bijele ribe
2 dl Riblji temeljac
130 g Tartufi i masline
po želji Sol
po želji Papar

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-07-20T11:02:20+02:00

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top