Carpaccio od junećeg bifteka i crnog ljetnjeg tartufa

Carpaccio od junećeg bifteka i crnog ljetnjeg tartufa

Beef tenderloin and Black summer Truffle carpaccio

 srednje zahtjevno    7 min    4 osobe

Priprema:

Juneći biftek prerezati na četiri jednaka dijela. Svaki komad staviti između dvije prozirne folije, stanjiti kuharskim čekićem i položiti na tanjur. Pomiješati maslinovo ulje s okusom crnih tartufa i limunov sok pa emulzijom premazati meso. Izrezane trakice crnog tartufa posipati po junećoj battuti. Posoliti i popapriti po želji.

4 osobe

Sastojci:
250 g Juneći biftek
25 g Tartufi crni cijeli
60 ml Maslinovo ulje s okusom crnog tartufa
po želji Sok od limuna
po želji Sol
po želji Papar

Koristili smo:

Vegan Cruelty free Zigante HR

SASTOJKE PRONAĐITE  U SVIM BOLJIM TRGOVAČKIM CENTRIMA

2021-07-20T10:24:56+02:00

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top