Biftek s bijelim ili crnim mljevenim tartufima

Biftek s bijelim ili crnim mljevenim tartufima

Beef tenderloin with white or black minced truffle

  zahtjevno    20 min    4 osobe

Priprema:

Juneći biftek narezati na četiri jednaka dijela. Na toplu tavu ubaciti 40 g maslaca s bijelim tartufom. Kada se maslac rastopi, dodati bifteke te ih peći oko šest minuta sa svake strane.. Izvaditi bifteke iz tave te dodati mesni temeljac, bijeli ili crni mljeveni tartuf i preostali maslac. Kuhati na laganoj temperaturi oko jednu minutu da se umak zgusne. Biftek posoliti, popapriti, preliti umakom i servirati.

4 osobe

Sastojci:
600 g Juneći biftek
50 g Bijeli ili crni mljeveni tartufi
80 g Maslac s bijelim tartufom
40 g Morska sol sa bijelim tartufom
150 ml Mesni temeljac
po želji Papar

Koristili smo:

2021-07-20T10:41:56+02:00

Naslov

ŠTO ŽELITE PROBATI DANAS?

search icon

ZAČINI S TARTUFIMA

search icon

POKLON PAKETI

search icon

MASLINOVA ULJA I ULJA S TARTUFIMA

search icon

SIR I SALAMA S TARTUFIMA

search icon

GRICKALICE I PRILOZI S TARTUFIMA

search icon

SLATKIŠI S TARTUFIMA

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

PAŠTA & PAŠTA

search icon

UMACI S TARTUFIMA

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE I DODATCI

Go to Top